Logo Tunal

Tunal comfortoplossingen voor een betere leefsfeer.

Taal
Skip Navigation Links
ProductenExpand Producten
Contacteer ons


Producten > Ventilatie

Raamventilatie

Muur- en deurroosters

Raamventilatie

Kwaliteitsoplossingen op gebied van ventilatie.

Luchtdichtheid bouwen om warmteverlies te beperken heeft onvoldoende luchtverversing als logisch gevolg. Een ontoereikende ventilatie kan ongezonde levensomstandigheden veroorzaken (koolstofdioxide, waterdamp, geuren, enz.).

De uitgebreide waaier aan Tunal-ventilatiesystemen verzekert de gebruiker een constante toevoer van verse lucht.
Met aantrekkelijk design, geluidsdemping en energiebesparing als pijlers in haar productontwikkeling, biedt Tunal U de comfortoplossingen die U zoekt.

Muurroosters

Het voornaamste doel van muurroosters van een gebouw is toevoer, doorvoer en afvoer van lucht. Dit garandeert een verbeterde luchtkwaliteit en zorgt voor een verhoogd comfort voor de bewoners. De Tunal muurroosters zijn beschikbaar in verschillende lamelhoogtes en kaderprofielen. Hierdoor kunnen ze naadloos geïntegreerd worden in raam-, deur- en gevelsystemen.

De Aluminium lamellen en kaders zijn ge├źxtrudeerd, wat ze sterker en ook preciezer maakt. Door het ingenieuze Tunal systeem kan de klant elk muurrooster heel eenvoudig zelf maken op basis van standaardlengtes en eenvoudig zelf plaatsen.

Deceuninck Tunal - Menensesteenweg 295 - B-8940 Wervik - T: +32 56 671 460 - info@tunal.eu - Privacy statement - Cookie statement